Kun univaje painaa, ja pienet lapset valottaa, energiaa vain on saatava. Helpoiten sen lähde tulee sokerista tai hiilihydraateista. Mitäs sitten kun on tottunut painamaan päivät kahvin, suklaan ja perunan voimin? Minkälaisia parempia vaihtoehtoja löytyy?
Nyt käsittelen nimenomaan noita herkkuhetkiä. Miten korvata suklaa, karkit, jne, kun kroppa vain huutaa niitä kohti? Tämä ollut minulle yksi kaikista haasteellisimmista, vielä kun repsahtaa ei vain saa. Ja viikonloppusin helposti ajautuu hetkiin kun niitä on tarjolla.
Kun itsensä saa liikutettua punnitse ja säästä -myymälään, tai muuhin hyvin varusteltuun ruokakauppaan, huomaa vaihtoehtoja olevan! Joka kaupasta saa kuivattuja hedelmiä, taateleita ja suklaanystävälle raakasuklaata. Omat suosikit ovat raakasuklaapäällysteiset hedelmät sekä pähkinät. Makunystyrät tottuu hyvin nopeasti sokerin korvaaviin tuotteisiin. Nyt kesää kohden, onko helpompaa jälkiruokaa tarjota kun hedelmäsalaatti!
Korvaavat tuotteet myös ihania kun saa antaa myös pienille lapsille, eikä näitä pysty syömäänkään yhtä isoa määrää kuin sokeripitoisia tuotteita.
Sokeri on yksi isoimmista tekijöistä pitämään elimistön tulehdustilaa yllä. Näin viikon maidottoman, gluteenittoman sekä sokerittoman jakson jälkeen, atooppinen ihoni alkoi rauhoittua vihdoin. Tämän kanssa taisteltu jo monta kuukautta ilman mitään muutosta. Ruokavaliolla uskomaton vaikutus!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti